tirsdag 3. mai 2011

Og så kom delfinene..

På vei tilbake til sivilisasjonen, så vi tunfisk og sild og etter litt leting; delfiner!!!

Fantastiske skapninger som lekte forann baugen vår i en times tid. Belønning for en tøff seiltur.

Videre seilte vi på dønninger inn til havn i Alonissos. Neste dag våknet vi til stille sjø, strålende solskinn og en herlig dag på stranda.

Nå er vi tilbake i Skopelos og planlegger å utforske øya de neste dagene. Men vi har lært oss at planer er ikke noe en har i Hellas, så her får vær og vind og sporadene sjøl bestemme, så nyter vi dagene som de kommer.
Noen sjarmør  bilder på tampen..


2 kommentarer:

  1. Kom hjem i går og allerede nå savner vi dere sååå mye! Er veldig glad vi tok turen dit, selv om den var lang! Fantastisk å oppleve seilbåt drømmen deres og kjempe flott å seile mellom øyene. Tusen takk for den fine opplevelsen dere gav oss...Mamamia kirken, Castro, et lite glimt av delfinene, livet ute på bølgene, men mest av alt å være i lag med dere. Kos dere videre. Klem

    SvarSlett
  2. Hei alle sammen
    Først av alt, samværet med dere 5 var en opplevelse vi snakker om mange ganger til dagen, og med bare positive minner.Familien Larsen/Bratthammer har fått en ny dimensjon, med stor annerkjennelse for alt dere gjør. Bildene vi har tatt vil for altid fortelle om en fantastisk uke. Skulle ønsket at flere kunne fått oppleve dere i seilbåt i Hellas. Vi er priviligert, og setter stor pris på det. Den siste posisjonen du gav meg Ådne i går, tyder på at dere har funnet ennå en ny plass å legge til.Håper plassen har muligheter for Internet forbindelse, så vi kan få se en oppdatert blogg-side fra dere.

    SvarSlett