fredag 22. april 2011

Vakre Skiathos, nok en gang..

Idyll....




Skiathos, en fantastisk by, en fantastisk oy. Og sooool!!!!
Naa vil ungene paa stranda, og har altsaa venta lenge nok... Ha en flott paaske. Blogges snart.. :-)

7 kommentarer:

  1. Såååå deilig:) Det første bilde e jo bare rein nytelse og ungene kose seg tydligvis. Vente spent på neste innlegg og bilder. Så kjekt å få "være med" på turen dks. God påske ønskes te Elise, Mathias, Robert, Ådne og min kjære søster.

    SvarSlett
  2. Nå har jeg endelig klart å se alle bildene dere har lagt inn. Tok meg litt tid å finne ut av det. Sååååååå fint dere har det, men savner bilder av datteren min....! Håper det fine været holder, så det kan bli både bading og sol for store og små, uten ull genser/sokker!
    Gleder meg til føljetone. Klem x 5 fra bestemor, som også savner dere

    SvarSlett
  3. I dag Langfredag har jeg vasket bilen deres og satt den inn i garasjen på Amdal.
    På veien dit, hadde jeg en fin samtale med Ruth Hege. Hun leser bloggene, men har en utfordring når det gjelder å bidra Er ikke sikker på at jeg gav henne de korrekte svar, men det var tydelig at hun følger med. Alt så bra ut på Amdal, fortsatt imponert over hvor fint dere forlot hus og uthus.
    Gi meg en ny possisjon når dere skifter plass.

    SvarSlett
  4. Sporadene har i flg. mine opplysninger 24 øyer, hvorav 4 er permanet bebodd. Vinden den neste uke er fra nord/nordøst. Hvor planlegger dere å seile?
    Og hva med et bilde av mammen, kanskje som fokkeslusk eller førstefender?

    SvarSlett
  5. Så koselig å lese om den fantastiske reisen deres, har endelig fått til å få meg google "konto" -med litt hjelp fra min lillesøster....
    Bildene er jo bare helt nydelige, og det er sikkert enda mer fantastisk å være der=)
    Kommer til å glede meg hver dag til å gå inn på den flotte bloggen deres for å lese nyheter!
    Her har vi nydelig påskevær, trenger ikke reise på fjellet i det hele tatt. Håper været blir finere og finere for dere også, er nå i en god trend nå da når dere kan bade.
    Ha en fortsatt flott påske, og gi alle en klem fra oss i Kalvatre=) savner dere allerede....=(

    PS. enig med mammen din, savner bilder av deg Sonja.....

    SvarSlett
  6. Endelig kan vi få kommentert de nydelige bildene, og historiene :) Bestefar e god å ha - va kjekt å snakka m han i går :)Er så kjekt å få følge med på turen dåkkas ! Even har vært inne å skrevet til Robert i dag. Han er en smule misunnelig på eventyr reisa ! Lekser på Middelhavet og friminutt på stranda er ikke hverdagskost for ein Amdalsbu :) Vi har flott påskevær her hjemme også. Nyter dagene i hagen og har hatt årets første båttur til Humraparken :) Enig m Tine Mari og bestemor at vi gjerne vil se noen bilder av Sonjamor også :)Gleder oss til flere innlegg ! Savner dere alle ! Klemmer fra oss

    SvarSlett
  7. Jippi!!! Nå har me o fått t detta med kommenteringå! ;-) D ser ut som om dokke har d heilt fortreffeligt! Men,d ganske løye å feira påske detta året uten å ha dokke her... D e kjekt å følga med dokke her inne jaffal! Kos dokke massse videre! Glede oss t neste rapport,med masse bilder av na mor sjøl! ;-) Stor klem fra Hemnesbuen! :-)

    SvarSlett